Ποιότητα

Η ΜΙΝΕΡΑΛ ΧΗΜΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ Α.Ε. δραστηριοποιείται με επιτυχία στην ελληνική αγορά από το 1976, παράγοντας στο ιδιόκτητο εργοστάσιό της στην Μάνδρα Αττικής απορρυπαντικά και μικροβιοκτόνα προϊόντα για βιομηχανική και επαγγελματική χρήση. Η ανεπτυγμένη τεχνογνωσία και η πολυετής εμπειρία παραγωγής και διάθεσης εξειδικευμένων προϊόντων της επιτρέπει να εγγυάται εξασφαλισμένη υψηλή ποιότητα και παροχή ολοκληρωμένων λύσεων στις πολύπλευρες ανάγκες του βιομηχανικού και επαγγελματικού χώρου .

Η εταιρεία μας δεσμεύεται να φροντίζει για την κάλυψη των απαιτήσεων των πελατών, να τηρεί τους νόμους και κανονισμούς που διέπουν τη λειτουργία της αλλά και τον χώρο στον οποίον δραστηριοποιείται. Επίσης δεσμεύεται να μεταφέρει στους υπαλλήλους της την σημασία των παραπάνω ώστε να τηρούνται σε κάθε επίπεδο.

Η εταιρεία μας θεωρεί πρωταρχικό της στόχο την ελαχιστοποίηση της περιβαλλοντικής ρύπανσης εκ μέρους της και εκ μέρους των πελατών της. Γι’ αυτό άλλωστε και τα προϊόντα μας είναι κατά το μεγαλύτερο τους μέρος βιοαποικοδομήσιμα και δεν επιβαρύνουν το υδάτινο περιβάλλον. Επίσης προμηθεύουμε με ενεργό άνθρακα βιομηχανίες, με στόχο την μείωση των εκπεμπόμενων ρυπογόνων   αερίων και υγρών.

Με οδηγό αυτήν την πεποίθηση η ΜΙΝΕΡΑΛ ΧΗΜΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ Α.Ε. ακολουθεί σύστημα διαχείρισης κατά ISO 9001 : 2015, με το οποίο έχουν πιστοποιηθεί όλες οι λειτουργίες της.Επίσης τα καθαριστικά προϊόντα μας είναι εγκεκριμένα από το Γενικό Χημείο του Κράτους και τα μικροβιοκτόνα από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων.