Υπηρεσίες

Η ΜΙΝΕΡΑΛ ΧΗΜΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ Α.Ε. μπορεί να σας βοηθήσει να διαχειριστείτε και να βελτιώσετε τον καθαρισμό και την μικροβιοκτονία των εγκαταστάσεων σας, με εμπιστοσύνη και αποτελεσματικότητα. Εκτός των προϊόντων, η ΜΙΝΕΡΑΛ, άριστος γνώστης της ελληνικής αγοράς από το 1976, προσφέρει πρώτης τάξης λύσεις σε συνδυασμό με προσαρμοσμένες στην δραστηριότητά σας, υπηρεσίες και συμβουλές.

Επειδή οι τεχνικοί μας έχουν την εμπειρία της κατανόησης των αναγκών του πελάτη, είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε λύσεις που προέρχονται από λεπτομερείς ελέγχους των διαδικασιών σας.

Προτεραιότητά μας είναι να απλουστεύουμε τις ζωές και την εργασία των πελατών μας, μέσω εξατομικευμένων λύσεων,  που περιλαμβάνουν:

  • Προϊόντα, μηχανήματα, εργαλεία και συστήματα καθαρισμού στην αιχμή της τεχνολογίας
  • Εκπαίδευση εργαζομένων, μεθοδολογία καθαρισμού και έλεγχος διαδικασιών.
  • Ασφάλεια εργαζομενων και ενδιαφέρον για το περιβάλλον.
  • Εξυπηρέτηση πελατών

Στη ΜΙΝΕΡΑΛ πιστεύουμε στη σπουδαιότητα της δημιουργίας και διατήρησης στενών σχέσεων με τους πελάτες και συνεργάτες μας. Γι’ αυτό  επενδύουμε χρόνο στο να ακούμε και να κατανοούμε τις ανάγκες τους, είμαστε πάντα δίπλα τους για τεχνική υποστήριξη και συμβουλές και  ακούμε τις παρατηρήσεις τους για να βελτιώνουμε συνεχώς τα προϊόντα που τους παρέχουμε καθημερινά.